• SUGENG RAWUH

    SUGENG RAWUH DUMATHENG SEDHEREK SEDANTEN..

Sandhangan Panyigeging Wanda

Posted by ninkw1dya ( alve Dya Aurelia Latifa) On 0 komentar

Sigeg = berhenti, Wanda = suku kata, wanda yang disegeg berarti berhenti atau mati.
Sandhangan Panyigeging Wanda ada 4 buah:
1. Sandhangan Wignyan
2. Sandhangan Layar
3. Sandhangan Cecak
4. Sandhangan Pangkon

pasinaon/sandhangan_panyigeg.png

Categories:

0 Response for the "Sandhangan Panyigeging Wanda"

Poskan Komentar